En İyi 5 Stil İpucu: Midi Elbiseler Nasıl Giyilir?

midi elbise modelleri

Diz ile ayak bileği arasında bir etek boyuna sahip olan midi boy elbise, bir zamanlar yalnızca sonbahar mevsiminin vazgeçilmezi olarak görülen bir stildir.

Aslında midi elbise yıl boyunca giyebileceğiniz çok yönlü bir stildir! Yolculuklar, aile kutlamaları ve özel gecelerde giyilebilecek kadar rahat olan midi elbise, aynı zamanda iş için ve yarı resmi düğün resepsiyonları ve kokteyl partileri gibi daha şık etkinlikler için de uygundur. Midi elbiseleri nasıl giyeceğinize dair bu 5 ipucu ile midi elbisenizi her özel gün için stilize edin.

1. Bir Kemerle Görünümü Düzleştirin.

 

Bel kısmı belirgin bir midi elbise seçtiğinizden emin olun ya da ofis veya gündelik etkinlikler için daha da güzel bir görünüm için basit bir kemer veya kuşakla belirginlik katmayı deneyin. Parti zamanı için, kılıf tarzı bir midi elbise, mücevherli bir kemer, metalik bir kuşak veya cesur tonlarda renkli bir bel bandı eklenerek zarif bir midi elbiseye dönüştürülebilir.

2. Ayakkabı Alışverişine Çıkın!

 

Ayakkabı seçiminiz midi elbisenizin görünümünü etkileyebilir. Hafif gündelik midi elbiseler için, küçük topuklu ve ayak bileğinde biten bağcıklı sevimli bantlı sandaletler bacakları görsel olarak uzatır. Babetler veya sandaletler, boyunuzu görsel olarak kesme endişesi olmadan giyilebilecek rahat stillerdir. Aslında yükseklik katan ayakkabılar hem gündelik hem de yarı resmi etkinlikler için midi elbisenize stil ve ince bir çekicilik katacaktır. Daha ağır kumaşlardan midi elbiseler giyerken, diz boyu botlar sizi sıcak tutar ve işyeri için modaya uygun bir moda ifadesi oluşturur.

 

3. Doğru Çantayı Seçin.

 

Midi elbisenizi en iyi şekilde tamamlayacak bir çanta seçerken, modaya uygun çapraz bir çanta deneyin. İş veya gündelik etkinlikler için deri veya düz renk bir çanta modanın favorisidir ancak daha şık mekanlar, kaliteli yemekler ve tatil partileri için metalik bir çapraz çanta, uzun metalik askılı sert yapılı bir çanta veya yarı resmi midi elbisenizi güzel bir şekilde dengeleyen bir çanta deneyin.

 

4. Bir Ceket Giyin.

 

Denim ceketler büyük bir geri dönüş yapıyor, özellikle de gündelik bir görünüm için midi boy bir elbisenin üzerine giyiyorsanız. Bir kot ceket, çiçek desenli bir midi elbisenin veya kılıf bir midi elbisenin görünümünü, ofiste veya arkadaşlarınızla buluşmalarda iyi sonuç veren zahmetsiz bir görünüm için giydirecektir. Keskin bir görünüm için, şık mekanlar için tamamen bir araya getirilmiş bir görünüm için figürü düzleştirmek için a-kesim bir midi elbise üzerine kısa bir deri ceket atın.

 

5. Takılarla Tamamlayın.

 

Takılarla nasıl ve ne zaman süsleneceğinizi bilmek, etkinliğe ve midi elbisenizin yakasına bağlıdır. İş veya gündelik etkinlikler için v yaka midi elbiseleri sade bir kolye ucu ve küpelerle süsleyebilirsiniz. Partiler ve aile kutlamaları için kolye ucu kolyeyi daha cesur küpeler ve bileziklerle eşleştirmek isteyebilirsiniz. Kelepçe, tatlı veya v yakalı yarı resmi bir midi elbise giyerken gösterişli kolyeleri ve kelepçeli bilezikleri çıkarmanın zamanı gelmiştir. Sade kolyeler gündelik ve midi elbiseleriyle iyi uyum sağlarken, renkli, cesur kolyeler görünümünüzü güzelleştirmek istediğiniz yarı resmi etkinlikler için çok uygundur. Yüksek askılı midi elbise giyerken küpe ve kolyeyi atlayın ve eğlenceli bilezikleri üst üste dizerek kollarınıza biraz önem verin.

Artık midi elbise her yaştan, her şekilden ve her bedenden kadın tarafından her zamankinden daha fazla benimsenmiş durumdadır. En sevdiğiniz saç modelini ve makyajınızı yapın ve kendi midi elbise görünümünüzü şekillendirmek için bu beş ipucunu takip edin.

 

 

Etiketler: midi elbiseler nasıl giyilir
Ekim 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR